Tuinonderhoud

Of je nu een grote of kleine tuin hebt, iedere tuin heeft zijn verzorging nodig. Een mooi ontworpen en goed onderhouden tuin heeft de juiste aandacht nodig. Het onderhouden van een tuin vraagt dus energie en kennis. Nijssen hovenier neemt het onderhoud van uw tuin graag over! Het enige wat u dan nog hoeft te doen is genieten van uw fantastische tuin met vrienden of familie!

Jaarlijks tuinonderhoud

Bij Nijssen hovenier kunt u kiezen voor jaarlijks onderhoud, dit houdt in dat wij in het voorjaar snoeien, bladeren opruimen, uw gazon maaien, bomen bemesten en uw tuin onkruid vrij maken! In het najaar maken wij uw tuin winter klaar. Zo zullen wij  uw planten en struiken snoeien en bemesten waar nodig. Sommige bomen worden in het najaar gesnoeid, dit verschilt per boom. 

Tuinonderhoudscontract

Het is mogelijk om samen een onderhoudscontract af te sluiten. Hierin bespreekt u met ons wat u gedaan wilt hebben en wat de kosten zijn. Of u nu alleen uw gazon gemaaid wilt hebben of u uw tuin winter klaar wilt, alles kan besproken worden in het tuinonderhoudscontract. Natuurlijk kunt u ook contact met mij opnemen voor de kleine klusjes! 

Heeft u interesse of heeft u nog vragen? Neem dan contact op via de contactpagina of klik hier